Over MILLA

Het gezicht achter MILLA

Welkom op de website van MILLA sieraden.

Ik ben Djamilla den Dekker, 27 jaar en geboren in het dorpje Ammerzoden. Al tien jaar werk ik als instructrice op Stal Frontera.
Dat doe ik elke week weer met veel plezier. Het werken met paarden en mensen leren paardrijden vind ik geweldig om te doen.
De paarden en het lesgeven hoort gewoon bij mij, ik kan het niet missen.

Toch begon het te kriebelen. Ik wilde meer uitdaging. Dat vond ik in Milla sieraden. Want naast dat ik graag tussen de paarden ben, word ik er vrolijk van om er mooi en verzorgd uit te zien. Ik sta graag voor de spiegel om wat leuks aan te trekken en aandacht te besteden aan mijn make-up en matching sieraden die de outfit compleet maken.

Milla is iets waar ik ontzettend trots op ben. Van liefhebber van paarden, mode en mooie sieraden tot een gepassioneerd en ondernemend persoon die zelf handgemaakte sieraden van paardenhaar maakt. Met Milla wil ik mensen iets unieks mee geven. Persoonlijke sieraden die voor iedereen bereikbaar zijn.

Een paard symboliseert kracht, elegantie, uithoudingsvermogen en trots. En deze elementen heb ik verwerkt in de sieraden van Milla.
Trotser kan ik niet zijn!

Ik hoop dat jij net zoveel geniet van Milla sieraden als ik!

Djamilla                    Neem contact met mij op